Chemie

Afvulmachine op basis van gewicht

SERAC is al meer dan 35 jaar de partner van Alpaco voor het afvullen en sluiten van vloeibare producten in flessen. Melkproducten is de markt waar SERAC in opgegroeid is, omwille van de technologie die ze gebruiken: gewichtsafvulling. SERAC is een pionier in het afvullen op basis van gewicht en de voordelen daarvan zijn ondertussen al meer dan bewezen, gezien meer en meer dergelijke technologie wordt voorgesteld wereldwijd!
Meer

Sluiter flessen

ALWID uit Duitsland, heeft heel flexibele oplossingen voor het sluiten van flessen. Dat kan zowel een normale draaidop zijn, als een trigger, georienteerde doppen, drukdoppen, enz... Ze kunnen ook een flexibele waterfall capsorteerder - bunker voorzien. Die kan zonder formaatdelen omgebouwd worden. Typisch om brede vlakke doppen te sorteren.
Meer

Vuller sluiter lage capaciteit

Voor klanten met een behoefte naar een degelijke oplossing om kleinere producties te maken, heeft SERAC diverse oplossingen, waarvan de meest elegante de R1V1. Dat is een heel compacte oplossing, heel makkelijke om te bouwen voor het vullen en sluiten van flessen van 30ml tot en met 10l aan een snelheid tot 650 flessen per uur. Enorme voordeel is de gewichts afvulling, dus heel nauwkeurig, het kunnen afvullen van zowel viskeuze als schuimende producten met een minieme ombouw, het vullen en sluiten in één machine, enz...
Meer

Lineaire vuller

Lineaire vullers hebben het grote voordeel dat ze flexibel inzetbaar zijn voor meerdere formaten van flessen, zonder behoefte aan zware formaatdelen. Nadeel is de beperkte capaciteit en het feit dat de fles na het vullen open op een transportband komt voor de sluiter. Het is mogelijk om ook met Pucks te werken, alsook ATEX en corrosieve producten.
Meer
RF 4

IBC en vaten vulmachines

Voor vatenvullers, doet Alpaco beroep op de Spaanse fabrikant Aicrov. Aicrov is een producent gegroeid uit de Service van een gerenommeerd Duits vatenvuller fabrikant, waarbij ze vaststelden dat er weinig of geen innovatie was, ondanks de vraag ernaar. Aicrov is daarbij de eerste fabrikant om robots te integreren in het automatisatieproces van openen van de IBC / vat, vullen (al dan niet bodem), sluiten en sealen.
Meer