Cosmetica – farma

Rotatieve gewichtsafvulling FCS

SERAC is al meer dan 35 jaar de partner van Alpaco voor het afvullen en sluiten van vloeibare producten in flessen. Melkproducten is de markt waar SERAC in opgegroeid is, omwille van de technologie die ze gebruiken: gewichtsafvulling. SERAC is een pionier in het afvullen op basis van gewicht en de voordelen daarvan zijn ondertussen al meer dan bewezen, gezien meer en meer dergelijke technologie wordt voorgesteld wereldwijd!
Meer

Aseptische afvullijnen (FDA)

Naast aseptische afvullijnen in de dairy sector, maakt SERAC nu ook afvulmachines voor het afvullen van Farmaceutisch georiënteerde toepassingen in de Dairy sector. Zo is SERAC de ideale partner voor afvulmachines voor het maken van kindermelk, Pro biotische producten en dergelijke meer. SERAC heeft ook alle technologie in huis om oplossingen te kunnen bieden die FDA approved zijn. Daarbij is de klant vrij te kiezen in welke mate de machine moet aangepast worden op die normen. Met een productie afdeling in de V.S., is SERAC zeer goed geplaatst om de normen goed te kennen en te resptecteren.
Meer

Semi-automatische vuller

Voor klanten met een behoefte naar een degelijke oplossing om kleinere producties te maken, heeft SERAC diverse oplossingen, waarvan de meest elegante de R1V1. Dat is een heel compacte oplossing, heel makkelijke om te bouwen voor het vullen en sluiten van flessen van 30ml tot en met 10l aan een snelheid tot 650 flessen per uur. Enorme voordeel is de gewichts afvulling, dus heel nauwkeurig, het kunnen afvullen van zowel viskeuze als schuimende producten met een minieme ombouw, het vullen en sluiten in één machine, enz...
Meer

Discontinu rotatief

Voor specifieke projecten, waarbij kleinere recipiënten moeten worden afgevuld, meestal met een complexe sluiting, stellen we de discontinu roterende oplossing voor. Deze kan gecombineerd worden met een labeler, met of zonder pucks, een opzetter voor de flessen, manuele of autmatisch sorteren van doppen, pompjes, enz...
Meer
linear7

Lineaire vuller

Lineaire vullers hebben het grote voordeel dat ze flexibel inzetbaar zijn voor meerdere formaten van flessen, zonder behoefte aan zware formaatdelen. Nadeel is de beperkte capaciteit en het feit dat de fles na het vullen open op een transportband komt voor de sluiter.
Meer