Voeding

Gewichts vuller

SERAC is al meer dan 35 jaar de partner van Alpaco voor het afvullen en sluiten van vloeibare voedingsmiddelen in flessen. Melkproducten is de markt waar SERAC in opgegroeid is, omwille van de technologie die ze gebruiken: gewichtsafvulling. SERAC is een pionier in het afvullen op basis van gewicht en de voordelen daarvan zijn ondertussen al meer dan bewezen, gezien meer en meer dergelijke technologie wordt voorgesteld wereldwijd!
Meer

Roterende vuller

Low vacuum, high vacuum, met volume (piston of pompen), eventueel samen met weegschalen om bij te stellen. Met die principes maakt Alwid continu roterende vullers. Ze zijn gekenmerkt door Duitse degelijkheid, gespecialiseerd in de dranken industrie omwille van de flexibiliteit en eenvoudige reiniging. De grote diversiteit aan mogelijke doppen sluiters die ze zelf produceren, is hierbij ook een groot voordeel.
Meer

Aseptische vuller

SERAC maakt al meer dan 40 jaar machines voor het aseptisch afvullen van flessen, voornamelijk in de Dairy markt. Zo zijn ze nummer 1 in die sector, wereldwijd! SERAC heeft meer dan 130 aseptische installaties, waarvan de meeste al meer dan 10 jaar hun dienst hebben bewezen, aan een betaalbare jaarlijkse onderhoudskost. De grote sterkte zit hem net in de roterende afvultechnologie op basis van gewicht, die veel minder onderhoud vraagt en die zorgt voor een goede afwerking van zowel het vullen als het sluiten van flessen.
Meer

Lineaire oplossingen

Lineaire vullers hebben het grote voordeel dat ze flexibel inzetbaar zijn voor meerdere formaten van flessen, zonder behoefte aan zware formaatdelen. Nadeel is de beperkte capaciteit en het feit dat de fles na het vullen open op een transportband komt voor de sluiter. De sluiter kan wel in monoblok voorzien worden, waardoor dit nadeel zo goed als vervalt.
Meer

Lineaire bekervullers

Voor het afvullen en sluiten van bekers en potjes in diverse materialen doet Alpaco beroep op een Franse leverancier gespecialiseerd in het afvullen van desserts. Deze leverancier is in Frankrijk de nummer 1 voor wat betreft het ontwikkelen van vul eenheden voor moeilijke producten. Zo hebben ze oplossingen voor het afvullen van stukken fruit, caramel, gevoelige producten zoals chocolade mousse en zelfs het maken van complexe desserts zoals profiterols.
Meer

Nova roterende bekervullers

Voor het afvullen en sluiten van bekers en potjes in diverse materialen doet Alpaco beroep op een Franse leverancier gespecialiseerd in het afvullen van desserts. Deze leverancier is in Frankrijk de nummer 1 voor wat betreft het ontwikkelen van vul eenheden voor moeilijke producten. Zo hebben ze oplossingen voor het afvullen van stukken fruit, caramel, gevoelige producten zoals chocolade mousse, fruityoghurt, enz...
Meer